Upptäck Skönheten i Naturen vid Lida Friluftsgård

Lida Friluftsgård är en pärla av natur och rekreation belägen i Botkyrka kommun, en kort resa från Stockholms stadspuls. Denna vackra plats erbjuder en fristad från stadslivet och möjligheter till friluftsliv, avkoppling och äventyr för människor i alla åldrar. Med sin mångfald av aktiviteter och natursköna omgivningar är Lida Friluftsgård en destination som lockar besökare året runt.

En Oas för Aktiviteter

Lida Friluftsgård är en perfekt plats för alla som älskar utomhusaktiviteter och äventyr. Oavsett om du är intresserad av vandring, cykling, simning, fiske eller bara avkoppling i naturen, finns det något för alla här.

Året Runt-Äventyr

Lida Friluftsgård är inte bara en sommardestination. Under de kalla månaderna erbjuder platsen unika vinteraktiviteter som skidåkning och skridskoåkning på isbelagda sjöar. Området förvandlas till en snötäckt dröm där besökare kan njuta av den friska luften och den förtrollande vinterlandskapet.

Aktiviteter för Familjer och Barn

För familjer och barn finns det massor att göra på Lida Friluftsgård. En lekplats med gungor, klätterställningar och rutschkanor är en favorit bland de yngsta. Det finns även en äventyrsgolfbana som utmanar både barn och vuxna med sin roliga och kreativa layout.

Service och Utrustning

Lida Friluftsgård har utmärkta faciliteter för besökare. Det finns omklädningsrum och duschar för dem som vill bada eller simma. Vid behov kan du hyra cyklar, kajaker och andra utrustningar för att njuta av olika aktiviteter. Det finns också kaféer och restauranger där du kan njuta av en god måltid eller en kopp kaffe medan du tar in den omgivande naturen.

Planera Ditt Besök

Innan du beger dig till Lida Friluftsgård är det klokt att kolla deras webbplats för aktuell information om öppettider, evenemang och eventuella avgifter. Det är också en bra idé att ta med dig bekväma kläder och skor som passar för dina planerade aktiviteter.

Oavsett om du är en naturälskare, en äventyrssökare eller en familj som letar efter en rolig dag utomhus, erbjuder Lida Friluftsgård en oslagbar kombination av naturskön skönhet och mångfald av aktiviteter. Ta en paus från vardagen och upptäck allt detta naturområde har att erbjuda – du kommer inte bli besviken.